Verzend- en leverbeleid

Bezorgen
Heb je gekozen voor bezorgen (alleen binnen postcodegebied Westland) , dan wordt je bestelling in principe de eerstvolgende woensdagavond bezorgd tussen 19.00 en 20.30 uur.

Bestellingen die dinsdagavond voor 21.00 uur geplaatst worden, zullen in principe de woensdag erna worden verzonden via PostNL.

De bezorgkosten worden weergegeven tijdens het bestelproces op de website en in de bevestigingsmail van de bestelling. Op de dag van de geplande bezorging ontvang je van deze PostNL een email met een link naar Track & Trace, waarmee je je pakket kunt volgen.

Afhalen
Als je gekozen hebt voor afhalen kun je je bestelling de eerstvolgende woensdagavond afhalen op het vermelde adres tussen 19.00 en 20.30 uur.

Leeftijdscontrole
Bospolder Brouwerij wil en mag geen alcohol verkopen en leveren aan personen onder de 18 jaar. We hebben in de bestelprocedure een leeftijdscontrole ingebouwd. Om te zorgen dat onze producten aan een meerderjarige worden overhandigd (en daarmee in lijn met wet- en regelgeving wordt gehandeld), kan bij het bezorgen of afhalen door ons naar de leeftijd worden geïnformeerd en om legitimatie worden gevraagd. Bestellingen worden uitsluitend afgegeven aan meerderjarige personen.

Als er niemand thuis is, of indien er geen meerderjarige persoon de producten in ontvangst kan nemen, zal de bezorger het pakket mee terugnemen waarna we je per mail of app bericht sturen dat de bestelling niet bezorgd of afgehaald kon worden. In principe wordt de bestelling dan de eerstvolgende woensdagavond bezorgd.

Bij verzending door PostNL zal als er niemand thuis is, of indien er geen meerderjarige persoon de producten in ontvangst kan nemen, de bezorger het pakket mee terugnemen en een kaart bij je in de brievenbus doen. Daarop staat aangegeven of we je pakket eventueel bij je buren hebben kunnen afgeven. Als dat niet het geval is, dan kun je met behulp van je postcode en de bezorgcode op de kaart van de bezorgdienst één van de volgende bezorgmogelijkheden kiezen: Je kunt een Parcelshop kiezen zodat je het pakket daar kunt afhalen. Wanneer het pakket daar is aangekomen ontvang je een e-mail. Je pakket bij de buren laten bezorgen. Tip: informeer bij je buren of zij thuis zijn en geen bezwaar hebben tegen het aannemen van je bestelling. Je pakket op een andere dag en tijdstip laten bezorgen dan aangegeven op de kaart van de bezorger. Je kunt dit online regelen op de website van de bezorgdienst. Dit kan overdag of in de avond op werkdagen, of overdag op zaterdag. Na de vierde bezorgpoging wordt je pakket naar Bospolder Brouwerij teruggestuurd. Bospolder Brouwerij zal dan contact met je opnemen om te bepalen of, en zo ja, hoe de levering afgehandeld moet worden en over de mogelijke extra bezorgkosten.